قبل از شروع به نصب اجزای کامپیوتر در داخل کیس ما احتیاج داریم که موارد احطیاتی در رابطه با تعدادی از تجهیزات کامپیوتر را بدانیم.
از قسمت های حساس کامپیوتر چیپ ها و پین ها و بعضی از اتصالات هستند که استفاده نادرست از آنها می تواند نتایج بدی داشته باشد. یادمان باشد که کارت ها و برد ها را با گرفتن لبه هایشان مورد استفاده قرار دهیم و به اتصالات فلزی روی چیپ ها و کارت ها دست نزنیم.نکته دوم اینکه یادمان باشد قبل از کار با کامپیوتر حتما آن را از برق بکشیم و تا حد ممکن سعی کنیم کامپبوتر را روی فرش اسمبل نکنیم که این کار به دلیل وجود الکتریسته ساکن که می تواند یک چیپ را از بین ببرد خطرناک می باشد.هر هنر جوی کامپیوتر قبل از تعمیرات کامپیوتر به نکات زیر توجه کند.
هنگام تماس با قطعات فلزی در تماس با زمین مثل پشت کیس کامپیوتر به زمین تکیه کنیم تا الکتریسه ساکن در بدنمان را از بین ببریم.قبل ازحمل قطعه از ثابت بودن و حرکت نداشتن آن مطمئن باشیم. برای تعمیر کامپیوتر حتما مطمئن باشید که فضای کافی در اختیار دارید و برای ابزار های ریز مثل پیچ ها میتوانید از یک کاسه کوچک استفاده کنید.یک متخصص تعمیرات کامپیوتر در کرج احتیاج به انبر دست, آچار, پیچ گوشتی چهار سو کوچک و پیچ گوشتی دو سو کوچک نیاز دارد.همچنین برای اطراف کیس که قابل مشاهده نیستند میتوان از یک آینه کوچک و یک چراغ قوه استفاده کرد.
اسمبل کردن قطعات کامپیوتر
قبل از هر کار باید دفترچه مادربرد را بخوانیم و با مطالعه این دفترچه حتی قبل از خرید حافظه و CPU در وقت خود صرفه جویی کرده و بسیار سودمند می باشد. دفترچه مادربرد شرکت های معروف مانند ASUS اطلاعات خوبی را داراست از جمله اینکه چگونه جامپر ها را ست کنیم و از چه اسلاید هایی برای نصب رمز استفاده کنیم. البته توصیه می شود از مادربرد بدون جامپر استفاده کنیم. بعضی از مادربردها از تعدادی جامپر یا سویچ DIP تشکیل شده است.
دومین مرحله نصب CPU است. برای استفاده از یک CPU سوکت دار حتما آن را از لبه هایش در دست بگیرید و اگر به گوشه های ردیف پین های آن نگاه کنید یک یا دو تا از گوشه ها باید پین های کمتری داشته باشند و با نگاه روی سوکت مادربرد و گوشه هایی که مشابه با گوشه های تک CPU است را پیدا میکنیم.با بلند کردن بازوی کوچک و نزدیک کردن سوکت مادربرد و با هم خط کردن گوشه های مناسب CPU را در سوکت میگذاریم.یک تکنسین تعمیرات کامپیوتر در کرج می داند که هنگام انجام این کار از فشار و خشونت استفاده نکند و با ملایمت و آرامی این کار را انجام دهد تا CPU به درستی در جای خود قرار بگیرد. حتما مطمئن شویم که بازوی آزاد سازی سوکت کاملا بالا باشد و گوشه های تک CPU با گوشه های سوکت مطابق باشد.سپس بازو را پایین آورده و اطمینان حاصل می کنیم که در جای خود به درستی قرار گرفته.بعد از تمام این مراحل کولر CPU را اضافه میکنیم اگر کولر CPU شامل نوار های گرمایی بود که معملا نواری از کلاسیک آبی میباشد و در تماس با CPU است پوشش محافظ را جدا می کنیم و اگر کولر CPU نوار گرمایی نداشت مقدار کمی خمیر گرمایی در مرکز CPU می گذاریم باید نوجه کنیم که خمیر گرمایی تاثیر خیلی بهتری از نوار گرمایی دارد بنابراین اگر کولر نوار داشت یک متخصص یا تعمیر کار تعمیرات کامپیوتر در کرج می تواند به راحتی نوار را جدا کند و از خمیر گرمایی بجای نوار استفاده کند.
در هنگام بستن کولر از فشار شدید آن بر روی هسته CPU خودداری کنید فشار زیاد می تواند هسته را خرد کند و بهتر است از یکسری انبر دست با سر های برآمده برای متصل کردن کولر استفاده کنیم و در نهایت کابل های تغذیه کولر را در محل خود بر روی مادربرد قرار می دهیم. اگر از CPU اسلاتی استفاده می کنید توجه داشته باشید که حتما کارت CPU را به درون کارتریج وارد کنید و محل های نصب کارتریج را به سوراخ های روی مادربرد وصل می کنیم. کارتریج را به درون اسلات CPU وارد کرده و به محل های نصب محکم می کنیم و در آخر کابل های تغذیه کولر را بر روی مادر برد قرار می دهیم.